De site is tijdelijk gesloten voor onderhoud.

Categorieėn van producten

Ontvangt onze nieuwsbrief

Bedrijf

 Een dynamische ervaring en expertise van meer dan 25 jaar in elektronica producten is wat onze firma u kan bieden. Zo kunt u bij ons terecht voor meer dan 12000 on-line producten aan de allerlaagste prijzen.

Wij selecteren onze leveranciers met de nodige zorg om ervoor te waken dat wij een voortreffelijke kwaliteit voor onze producten kunnen garanderen, zowel voor professioneel als voor particulier gebruik.

Uw bestelling wordt met de grootst mogelijke zorgen klaargemaakt en verzonden, zodat wij een perfecte levering garanderen.
Door gebruik te maken van gerecycleerd verpakkingsmateriaal dragen we ook bij tot het ecologische welzijn van onze planeet.
Wenst u nog verdere informatie over een (of meerdere) van onze artikelen, dan kunt u zich steeds informeren via onze website, waar alle beschrijvingen en technische steekkaarten van onze producten voorhanden zijn.

Toch nog een vraag? Maak dan gebruik van het online formulier via de rubriek contact  .

Wij streven ernaar om uw vraag zo spoedig mogelijk te behandelen

Flobelec SPRL - Rue Grande 57-B5500 Dinant

KBO nr: 0859663092

 

Voor 10.000 andere producten, bezoek ook onze website: http://www.electronic-discount.be

 

 

 

 

 

 

 

Door economische en ecologische zorgen en voor u de besten prijzen te garanderen , het is vrijwillig dat we gebruiken gerecycleerd verpakkingsmateriaal